Teriyakibiff

2 porsjoner

  • 300gr biff av ytrefilet storfe
  • 1 ss olivenolje
  • 100 gr nudler
  • 1/2 bunt vårløk
  • 1 gulrot
  • 3 blad kinakål
  • salt
  • 2 ss korianderblader
  • 1 liter vann

Teriyakisaus til marinering

  • 1/2 ts hakket ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 1/2 dl ananasjuice
  • 1 fedd hakket hvitkløk

Bland ingrediensene til marinaden. Legg det hele biffkjøttet i marinaden. La kjøttet marineres i minst 4-5 timer, helst i kjøleskap over natten.

Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca 15 min.

Skjær grønnsakene i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet. Skjær opp kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, helle over marinaden og dryss over korianderbladene. Hvis marinaden har tørket inn på stekepanna så ha i litt vann og la vannet trekke ut marinaden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Stikkord:, , , , , , , , , , ,

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00